VEETEHNIKA

RAKENDUSED

Iga vee peal või veekeskkonnas töötav laev kujutab endast hoolduse ja ohutuse seisukohalt palju väljakutseid - ja Bullet Liner vastab peaaegu kõigile neist.

Miski ei ole parem kui Bullet Liner’i veekindlad omadused, mis tagavad turvalise barjääri ookeani, jõe, järve – ja isegi vihmavee – ja teie paadikere või teki vahel. See kleepub praktiliselt igale pinnale ja kaitseb eriti hästi metallpaate rooste ja korrosiooni eest. Lisaks sellele, et Bullet Liner lisab eluea, parandab see ka edasimüügiväärtust.

 

Kui tegemist on suurema ohutusega, siis kui otsite merelaeva tekki või laevakere libisemisvastast pritsmeid, siis oleme teid katnud. 

 

Bullet Lineriga kaitstud paaditekkidel ja muudel pindadel on ainulaadne haardekindel tekstuur, mis tagab kindla jalgealuse või haardumise. Ükskõik kui karge vesi ka ei oleks, Bullet Liner tagab parema ohutuse.

 

Bullet Liner’i värvide sobitamise võimalused on hämmastavad ja meie teaduslikult täiustatud UV-kaitsevahend hoiab teie veesõiduki kaunina ilma värvimuutuse või tuhmumisena. Nautige oma mereseiklusi kindlalt, teades, et teie paadi kaitset ei mõjuta ilmastik ega ilmastik – see ei kooru, ei lähe maha ega pragune.

 

 

Lisateabe saamiseks võtke meiga ühendust, et saada rohkem teavet selle kohta, kuidas meie BulletLiner kaitsekate võib hoida teie laeva ja meresõiduplaane õiges suunas seilamas.

Bullet Liner kaitseb paati ja haagist vee söövitava mõju eest ning võib pikendada veesõiduki eluiga mitme aasta võrra.

Kaunis esteetika koos värvide sobitamise võimalustega ja äärmuslik UV-kaitse hoiab kõik, mida te ujute, päikese käes suurepärase välimusega.

Parandab praktiliselt kõiki paate või veesõidukeid alates jetisuuskadest kuni õhupaatideni, kanuudest kuni katamaraanideni. Bullet Lineriga on kõik sujuvalt.

Galerii

Kasutades meie esmaklassilist pihustuslahendust, mida meie sertifitseeritud edasimüüjate võrgustik üle kogu maailma rakendab, on teie investeering teie sõidukisse, paati või haagisesse meie juures turvaline.